![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2002 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ostatnio odkrylem zalety korzystania z okresowego uruchamiania skryptow php za pomoca programu cron. fajna rzecz - polecam jak najbardziej osoba, ktore stykaja sie z problemem czestego raportowania pracy swoich aplikacji. mechnizm jest bardzo prosty i ogranicza sie jedynie do nabycia "umiejetnosci?
![]() ![]() moze komus przychodza do glowy pomysly na inne wykorzystanie tej parki ? -------------------- "Praca ma sens dotąd, dopóki uczysz się w niej czegoś nowego..."
Wasztat lokalny: Winda XP; Paj 2000; j |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raz napisalem mailbomber z ogromna masa danych do losowania (tresc + temat) i codziennie koledze wysylalo sie 100 glupich wiadomosci ;]
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2002 Skąd: SANOK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy z łaski swej mógłbyś udostepnić ten skrypt?
a może ktoś zna bramke do sms-bombingu która działa? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bramka do sms-bombingu.. hmm.. o ile wiem sesemesy sa wysylane przez polskie bramki ktore maja ograniczenia w postaci sesemesuf dziennie.. juz lepiej samemu z gadu gadu wysylac o strlen($tresc) > 300 znakow
![]() a co do skryptu .. sam se napisz ![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może coś takiego:
skrypt php + cron sprawdza pocztę jeśli jest coś w skrzynce wysyła smsa -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
cholernie duzo bym tych sesemesuf dostawal
![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zawsze można napisać jakiś filtr, dzieki któremu smsów nie bedzie tak dużo bo będą przychodziły od wybranych osób (wybrańcy Boga)
-------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
ja bym to zrobil inaczej... skrypt zliczalby ile dostalem majli dziennie i wysylal sms na komorke. "Masz 29 nowych wiadomosci
![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
też ciekawy pomysł, ale jak już to można jeszcze dorzucić kilka innych rzeczy np. wielkość salda na koncie w banku
![]() kto ma imieniny -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobry pomysl!
![]() |
|
|
![]()
|
|
lub np. że przyszła nowa wiadomość z forum
lub że ktoś napisał wulgarne (obraźliwe) słowo w stosunku do Ciebie nazwał się tak siak itd... -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ostatnie moglo by i od razu razic pradem wyzywajacego
![]() |
|
|
![]()
|
|
to kto pogada z prądem, bo ja nie !
-------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
Moze haiiaw? Tyle ze pewnie najpierw przeniesie ten wantek do hydeparku...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie, że przeniesie... ale wybrane posty... i uczyni Cię autorem nowego wątku (wbrew twej woli), potem nada mu jakiś głupi tytuł, a Ty się potem martw CO Z TYM ZROBIĆ :?: ... trudno, pozostaje zmienić tytuł
![]() Hyper powinien zdegradować Haiaw'a, ale najpierw stworzyć specjalną kategorię użytkowników - spryciarze. Kto popiera :?: :?: :?: -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2002 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no, no kto by pomyślał ile fajnych rzeczy można wykombinować.
mi osobiście najbardziej podoba się pomysł z bombowym majlem ![]() -------------------- "Praca ma sens dotąd, dopóki uczysz się w niej czegoś nowego..."
Wasztat lokalny: Winda XP; Paj 2000; j |
|
|
![]()
|
|
apel
czy ktoś może mi powiedzieć kto tu jest w końcu BOSS'em tego forum bo już nie bardzo wiem ![]() dzięki za odpowiedź apropos spryciaży hmm to tak się stołki zdobywa? do piachu z nim :wink: :!: -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
Mistycus: pierwsze prawo usera i wazeliniarza: nie podskakuj do admina :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mistycus: pierwsze prawo usera i wazeliniarza: nie podskakuj do admina :wink:
kryr cytuj posty bo latwjej sie czyta i nie trzeba skakac :wink: wiem ze to nie do mnie :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Cytat kryr cytuj posty bo latwjej sie czyta i nie trzeba skakac
ok ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:24 |