![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
index.php:
admin.php:
No i teraz po zalogowaniu się i przejściu dalej pokazuje mi się biała strona, refresh i już jest normalnie treść admin.php. Ale dlaczego na początku pokazuje mi się biała? ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstaw echo 'xxx' i zobacz gdzie sie zatrzymuje gzdie wchodzi itd. Moze to nie jest w tym miejscu. -------------------- |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przed config.php i po - wyswietla sie cos z echo? -------------------- |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
oba działają |
|
|
![]()
|
|
Dzialaja nawet kiedy sie wyswietla biala strona?
-------------------- |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kodowanie polskich krzakow:)
-------------------- Warsztat: Easy PHP 1.7:Apache 1.3.27|PHP 4.3.3|PHPMYADMIn 2.5.3|MYSQL 4.0.15
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj wstawić przed session_start() coś takiego:
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
W sumie to już mi tam wszystko działa, nie wiem czemu.
![]() Dzieki za pomoc anyway ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem juz byl poruszany przynajmniej 2 razy. problem z session_cache_limiter('private') jest taki ze ustawiamy cacheowanie przez przgladarka, a w przypadku generowanych dynamicznie stron php moze to byc duzy klopot. radzilbym przy okazji wysylanie naglowka Modified.
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:27 |