![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Mam pytanko, czy moze ktos wie jak zmienić wartość autoindexa w tabeli żeby znów liczył od liczby 1.Chodzi o to że wyczyściłem tabele ale autoindex pozostał nie zmieniony jak go wyzerować? ![]() ![]() ![]() ![]() z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Muszi wyczyśc tabelę nie poprzez usuwanie w niej kolejnych rekordów, a poprzez np. w sqlYog empty table . Nie wiem czego ty używasz
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpMyAdmin ma taka mozliwosc w zakladce "Operacje" w danej tabeli.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2004 Skąd: TG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lub
Gdybyś miał phpMyAdmin to nie ma z tym żadnego problemu bo wystarczy wybrać z górnego menu "operacje" i na samym dole jest tabelka "Opcje tabeli:" z input'em do którego wpisujesz sobie wartość. Ten post edytował Fixer 10.03.2005, 16:55:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Fixer @ 2005-03-10 17:44:37) Gdybyś miał phpMyAdmin to nie ma z tym żadnego problemu bo wystarczy wybrać z górnego menu "operacje" i na samym dole jest tabelka "Opcje tabeli:" z input'em do którego wpisujesz sobie wartość. Ja mam PHPmyAdmin(2.4.0) i w zakładce OPERACJE na danej tabeli (typ innoDB) nie mam tabelki "Opcje Tabeli" ani inputa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:12 |