![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
mam od dluzszego czasu problem przy tworzeniu linków. Chce w pętli wypisać wiersze z mysqla , a w dodatku tak zeby kazdy wiersz byl linkiem i przekazywał mi id_towaru do nastepnej strony. Probowałem mniej wiecej w ten sposob i wyswietlanie oczywiscie dziala, ale linki juz niestety nie. for ($i=1; $i <$ile_znalezionych+1; $i++) { $wynik1 = mysql_query("select * from towar where id_towaru=\"$i\""); $wiersz1 = mysql_fetch_array($wynik1); echo'<a href="badanie1.php?id_towaru=$i">'; echo "<option value=\"".stripslashes($wiersz1['nazwa'])."\">".stripslashes($wiersz1['opis'])." ".stripslashes($wiersz1['opakowanie'])." ".stripslashes($wiersz1['producent'])." ".stripslashes($wiersz1['cena']); } Mam wlasnie problem z linjka echo'<a href="badanie1.php?id_towaru=$i">'; ,bowiem nie chce mi po normalnemu linka stworzyć ! ![]() z góry dzięks za pomoc ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(batman2003 @ 2005-03-09 08:28:14) Mam wlasnie problem z linjka echo'<a href="badanie1.php?id_towaru=$i">'; ,bowiem nie chce mi po normalnemu linka stworzyć ! ![]() Nie wiem czy dobrze widze ale z tego co widze to nie pokaże Ci linka bo po <a....>powinna być nazwa pod jaką ma być link</a>no i zakończenie linka też go nie widze ![]() czyli <a.....>tekst</a> Ten post edytował jerrys 9.03.2005, 09:25:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorki zle kod wkleiłem ! zamkniecie </a> mam, tylko ze przy wywołaniu zamiast mi przekazać id_towaru to przekazuje mi dosłownie $i ! I straszna lipa z tego wychodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2004 Skąd: Taka wiocha koło Cieszyna :P Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod echo'<a href="badanie1.php?id_towaru='.$i.'">' Tak powinno działać pozdrw -------------------- "Nemo Sine Vitiis Est" - Ktoś tak kiedyś powiedział... i miał rację.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 12:00 |