![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzywam takiego kodu (COOKIE to stała której wartością jest nazwa cookie) i nic - nie zapisuje mi ciastka, jednak jeśli rozwiążę to tak:
ktoś wie dlaczego?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
A czy ta twoja zmienna time ma wartość taką
Sorry. Nie zuważyłem,. że działa ci wogóle jakoś ![]() Ten post edytował Cysiaczek 8.03.2005, 22:56:08 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może dlatego... Przykład z manuala: setcookie();
Oczywiście nie mam pojęcia, tylko przypuszczam bo nie wiem co wpisujesz w zmienne... prawda? Pozdrawiam! Ten post edytował scarface 8.03.2005, 22:57:45 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm... scarface
Podany przykład nie zapisuje cookie nawet w fireworksie. Zresztą - dałem sobie spokój z localhostem ale na serwerze w sieci też lipa - dalej jest tak jak w pierwszym poście :/ Jakieś pomysły?? EDIT ================================ No tak jest zazwyczaj. Kilka minut po napisaniu tego posta zadziałało ![]()
Tak to teraz wygląda. Ogólnie to chodziło mi o to żeby ciastko trorzyło się nie jako pochodzące z takiego adresu: www.adres.pl/folder/ ale z takiego: www.adres.pl - bo będzie wtedy dostępne dla wszystkich stron zaczynających się od www.adres.pl Jak widać wystarczył slash i nie trzeba było kombinować z domeną ![]() Ten post edytował kociou1 9.03.2005, 00:01:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 03:29 |