![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 1 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam małą wyszukiwarkę na stronie i jak zrobić, żeby po wpisaniu w polu wyszukiwania użytkownik nie musiał klikać myszką w button Szukaj tylko wciskając ENTER rozpoczynał wyszukiwanie?
Dzięki i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(miedzna @ 2005-03-07 12:23:58) Mam małą wyszukiwarkę na stronie i jak zrobić, żeby po wpisaniu w polu wyszukiwania użytkownik nie musiał klikać myszką w button Szukaj tylko wciskając ENTER rozpoczynał wyszukiwanie? Dzięki i pozdrawiam Nie rozumiem pytania ![]() A spróbuj sobie coś wpisać , a potem kliknąć ENTER. ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 1 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Speedy @ 2005-03-07 14:50:39) Cytat(miedzna @ 2005-03-07 12:23:58) Mam małą wyszukiwarkę na stronie i jak zrobić, żeby po wpisaniu w polu wyszukiwania użytkownik nie musiał klikać myszką w button Szukaj tylko wciskając ENTER rozpoczynał wyszukiwanie? Dzięki i pozdrawiam Nie rozumiem pytania ![]() A spróbuj sobie coś wpisać , a potem kliknąć ENTER. ![]() Wpisuje dane,klikem ENTER, strona przeladowuje sie i nic, natomiast jak klikne myszką na Szukaj po wpisaniu tych samych dany, to wszystko działa, pieknie szuka. Chodzi o to, żeby wpisując jakies słowo do wyszukiwarki user nie musiał odrywać się od klawiatury, żeby myszka wcisnąć Szukaj, tylko wpisuje coś, wciska ENTER i ta operacja zastępuje klikanie myszką w button Szukaj, rozumiesz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaką akcję ma przypisaną klawisz Szukaj?
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Mam taki formularz:
Chodzi mi o podobne działanie jak wyszukiwarka na tym forum, wpisujesz coś i nie musisz odrywać rąk do klawiatury żeby myszką wcisnąć Szukaj, bo wystarczy, że wciśniesz Enter ![]() Ten post edytował miedzna 7.03.2005, 14:08:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No sorry, ale to musi działać po wciśnięciu entera.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
A jakiej przeglądark uzywasz?
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Cytat(Cysiaczek @ 2005-03-07 18:27:50) A jakiej przeglądark uzywasz? Używam IE, ale już jest OK, znalazłem na forum ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:18 |