![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2004 Skąd: Wrocław / Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę zainstalować MySQL 4.1.10, ale w ściągniętym przeze mnie zipie nie ma pliku winmysqladmin.exe. Nie ma go też po zainstalowaniu w instalce....której nie mogę nawet skonfigurować bo przy końcu konfiguracji wyskakuje błąd, który podaje ścieżkę pliku my.ini(plik się znajduje tam gdzie wskazuje ścieżka).
Może to wynikać z tego, że wcześniej miałem zainstalowanego MySQL i Apacha i odinstalowałem to jak po instalacji EzPublish pojawił mi się Apache i Apache2(po kolejnym zainstalowaniu dalej tak pozostaje). Jak wyczyścić wszystkie rejestry dotyczące Apache i MySQL?? -------------------- Life's Good
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaisntaluj sobie jakiś inny pakiet np: XAMP jest dostepny pod linuxa i windows....ma nawet skompilowane ssl
-------------------- Apache/2.2.0 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.0 OpenSSL/0.9.8a mod_autoindex_color php/5.1.2Perl 5.8.6 Mysql 5.0.20 API
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:13 |