![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam, dawno mnie tu nie było, troszke sie pozmieniało - na lepsze.
ok przechodze do sedna. sprawa jest taka. nie za bardzo wiem jak to napisac ale postaram się. taka sytuacja. ma powiedzmy 2 domenki nazwa1.domena.pl i nazwa2.domena.pl. chciałbym aby wygląd tych stron był taki sam, różnił się tylko kolorem. w związku z tym potrzebne jest (tak mi sie przynajmniej wydaje) aby php rozpoznawał jaki jest aktualnie wpisany adres i dalej wybierał odpowiedni kolor, menu i pobierał z bazy odpowiednie dane. nie za bardzo wiem jak sie za to zabrać. pewnie było już o tym na forum ale nie za bardzo wiem jak tego szukać. gdybyście mogli mi pomóc lub wskazac adres gdzie ten temat był szerzej poruszany byłbym wdzięczny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o takie cos chodzilo? -------------------- "... - Water's wet, the sky is blue and old Satan Claus Jimmy, he's out there and he just gettin' stronger.
- So what do we do about that? - Be prepared son that's my motto, be prepared..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:34 |