![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cze
Napisałem skrypt licznika (w moim podpisie jest do niego scieżka - to ten Licznik Idiotów 2 ![]()
Na lokalnym kompie działa cookie, nie dodaje wiecej wpisow, ale jak przyjdzie otworzyć strone przez domene (czyli http://mateo.sytes.net), to wtedy mozna sobie "nabijac" cyferki. Jesli u mnie na kompie otworze tez przez domene, to tez nie działa. Dlaczego tak się dzieję? Proszę o pomoc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
<? setcookie ('idiota',"jest", time()+10000); ?>
Oczywiście parametr możesz sobie ustawić dowolny czas - w sekundach Ten post edytował Cysiaczek 4.03.2005, 23:15:34 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz też nie działa
![]() ![]() -------------------- |
|
|
-Gość_Tom- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam podobny problem. poprostu cookie niechce sie ustawic ale niewywala zadnego bledu, poprostu tak jak by niebyło ustawiania cookiesa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:12 |