![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Skąd: Byczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałem zrobić skrypt do zarządzania mailami na liście subskrypcyjnej. tak wygląda skrypot odpowiedzialny za wyświetlanie adresów z pliku: index.php:
a tak wygląda plik, ktory ma usuwac zaznaczone wartosci:
Problem tkwi w tym, że nie zabardzo to chcę działać, a ja nie znam powodu :(bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję -------------------- hmmm.... :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(_Cartman @ 2005-03-04 17:24:25) foreach ($delete as $value => $key) { Problem tkwi w tym, że nie zabardzo to chcę działać, a ja nie znam powodu :(bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję 1. Czy masz 3 latka, że nie umiesz napisać CO "nie za bardzo chce działać? 2. Zamień: foreach ($delete as $value => $key) na foreach ($delete as $key => $value) -------------------- Nie ma nic stałego prócz zmiany...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postaw się szanowny użytkowniku w mojej sytuacji: wchodzę na taki topic i czytam "cześć mam kod taki i taki ale nie wiem czemu on mi nie działa. prosze o pomoc. z góry dziękuję" i normalnie mnie szlag trafia. Co ja wróżka jestem? Gdy piszę na forum post z problemem to opisuję z czym dokładnie mam problem, i jakie są objawy, tak by ktoś mógł mi pomóc a tutaj to co niby mam zrobić?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm, powiedzmy, że na przez chwilę pobawię się w okultystę... Wg mnie chodzi ci o kasowanie bądź edycje poszczegolnych adresów, czyż nie??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem trochę inaczej - zastosowanie podobne.
Może ktoś zaproponuje zmiany, aby skrypt ulepszyć? Zawartość pliku - formularza :
I plik delete.php
-------------------- marko
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:17 |