![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
xenka na php.pl
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tez witam
![]() P.S. Pozdrowiena dla ekipy forum.scrypty.com ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Xenka.. o ja nie mogę...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
choroba - wcieło mojego posta. Moderatorzy - który się do tego przyzna?
Cytat Ooo. Ten avatar znaczy bardzo wiele w polskim świadku internetowym.
Kamila - Witamy bardzo serdecznie -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:oops:
P.S. Byly dwa te same, ale po skasowaniu jednego nie bylo juz wcale. Sorry |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
już rozumiem :idea:
- rzeczywiście były 2 - ja również 1 usunąłem - działo sie to w tym samym czasie, kiedy Ty usuwałeś ten drugi :!: - chyba mamy za duży ruch na forum 8) -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
8O a jush myslalem ze xenka zapomniala jak sie stronki robi
![]() ![]() ![]() ps. druga kobieta na forum.php.pl ![]() pps. przyznaje sie bez bicia ze Xenka jest dla mnie niedoscignionym gugru w temacie webdesign'u :oops: , a ja jej wierny sluga :wink: |
|
|
![]()
|
|
Na pewno nie druga (bo choć sfeminizowanym gronem to my pewnie nie jesteśmy
![]() Szkoda, że blue.site ine działa... -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Skąd: Myslowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh... nie wiedzialam, ze mnie ktos tutaj zna
![]() ![]() Cytat Szkoda, że blue.site ine działa...
Niedlugo bedzie dzialal, tylko skoncze ![]() -------------------- Kamila Romanowska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zna, zna i to nie jeden. deviantart np. to znana strona
![]() Ja to się przyznam, ze kiedyś wysłałem ci nawet mejla (służbowo, że się tak wyrażę), ale chyba go trolle na kablach wcięły, bo ślad po nim zaginął. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 05:31 |