![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: z kabla:)/ czewa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Pisze wlasnie skrypt forum dyskusyjnego (znczy sie narazie mysle ![]() I pojawia sie pytanie. Czego Wam najbarzdiej brakuje w forach dyskusyjnych. Ja narazie oprócz 'zwykłej' funkcjonalności przewidzialem: :arrow: Tworzenie subfor :arrow: Duże możliwości konfiguracyjne (jak widzieliści panel admina w ibf) to wiecie o co chodzi :wink: :wink: :arrow: Duża szybkość na 'zyczenie' (możliwość wyłączenia wielu fajerwerkow') A co Wy proponujecie :?: :?: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
:idea: Możliwość przełączenia przy instalacji dla całego forum, lub przy tworzeniu sub-forum struktury płaskiej na drzewiastą i odwrotnie.
Oczywiście opcja dostępna tylko przy tworzeniu (sub)forum. Przeniosłem wątek do Hydeparku, gdyż jest to temat do dyskusji a nie rozwiązanie problemu. Nie umniejsza to bynajmniej wagi tematu. Temat ten może zawędrować nawet do php.pro lub dev.php - moduły -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: z kabla:)/ czewa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Uwazacie phpBB za takie dobre forum, czy mi sie tylko wydaje
![]() PS. Dzieki za pomysl ze struktura drzewiasta pomysle |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ja tam lepszego nie znam
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:35 |