![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako iz powoli pisze serwis w ktorym ma byc dostepne forum ...przyszla chwila w ktorej pora zdecydowac sie na jakis skrypt. Myslalem o tym aby napisac od podstaw obsluge forum ale za dlugo by mi zeszo zeby dojsc do poziomu skryptow ogolnie dostepnych. Przegladalem stronki i jest bardzo duzo skryptow do wyboru (wlasnie az za duzo
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotr P. 'g0blin' |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpBB jest popularniejsze i raczej troszkę gorzej się pisze swoje dodatki
![]() Jak już mówiłem phpBB jest popularniejsze i ma więcej modów, skórek i polska strona o tym skrypcie jest dośc przyzwoita. No i dużym plusem phpBB jest to, iż jest w CAŁOŚCI przetłumaczone czego nie można powiedzieć o IPB. Polskie tłumaczenie IPB jest torszkę nijakie ![]() ![]() Ale wybór należy do Ciebie... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
co to jest te phpBB i na jakiej stronce mozna o nim uzyskac wiecej informacji
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpBB to jest to forum. więcej na phpbb.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
co to jest za stronka i do czewgo ona sluzy bo mam zime z angielskiego
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest strona kogoś, kto wyprodukował bardzo znane forum PhpBB (to samo, które masz w tej chwili przed oczami).
Bodaj czy nie jedno z najlepszych.... Cytat .......bo mam zime z angielskiego........
To jak Ty nie znasz angielskiego, to lepiej naucz się chociaż jego podstaw, bo bez tego DOBRYM programistą nie zostaniesz..... Cała dokumentacja, najważniejsze helpy, wszystko to jest w ang. -------------------- *******************************
Uściski jak pociski :O) wirtek :O) |
|
|
![]()
|
|
kurde ja nie jestem jeszcze taki dobry mam dopiero 12 lat
i tak wedlug mnie wiem duzo jak na swoj wiek ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat kurde ja nie jestem jeszcze taki dobry mam dopiero 12 lat
i tak wedlug mnie wiem duzo jak na swoj wiek ![]() No no... W tym wieku to ja myślałem jak przejść na następny etap w Doomie :-) Ale czym za młodu skorupka nasiąknie... Muszę powiedzieć (napisać), że zaskoczyłeś mnie, nie spotkałem jeszcze tak młodej osoby zainteresowanej programowaniem. Tak trzymać. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
to moze wejdz na grupe bazy danych i pomoz mi przy temacie cos tak jak zalozyc baze !!
pliska wszyscy sie tam ze mnie nabijaja |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: z kabla:)/ czewa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Muszę powiedzieć (napisać), że zaskoczyłeś mnie, nie spotkałem jeszcze tak młodej osoby zainteresowanej programowaniem. Tak trzymać.
Hehe ja w wieku 13 lat jechalem cpp ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
INteresować się to nie znaczy -" pokażcie mi palcem, to będę umiał "
W wieku lat 12 czytać się umie.. a manual jest w dużej mierze po Polsku. Poza tym to forum nie ma służyć moralizowaniu i głaskaniu ludzi młodszych, czy też prowadzeniu ich za rączkę. -------------------- *******************************
|
|
![]()
|
|
e to na phpBB mozna zakladac takie forum jak te na swoja stronke
![]() |
|
|
![]()
|
|
Pobierasz z tej strony skrypt forum i implementujesz go na swojej stronie.
Cały opis instalacji jest bardzo prosty i opisany na ich stronie czy tez w helpie (juz nie pamietam gdzie ja to czytalem). Trzeba miec jednak jakies blade pojecie o php i bazach danych, zeby to forum uruchomic. Podkreslam BLADE, nie profesjonalne. -------------------- *******************************
|
|
![]()
|
|
kurde postaram sie poradzic
![]() ale ja nie uimiem angielskiego a zresztom poprosze brata on mi pomoze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpBB z tego co pamietam mial instalatora wiec w takim wypadku wymaganme jest posiadanie konta na serwerze baz danych .... Mysle ze ebz instrukcji intuicyjnie mozna zainstalowac.
-------------------- Pozdrawiam
Piotr P. 'g0blin' |
|
|
![]()
|
|
spoko z bratem se poradze
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak poradzisz to lux... przy okazji nauki angielskiego pocwicz takze jezyk polski bo troche sciska w sercu jak sie widzi tak skaleczone wyrazy
![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotr P. 'g0blin' |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a polskie strony na ten temat?? coś takiego, ale moge sie mylić...
|
|
|
![]()
|
|
dzieki nareszcie cos po polsku
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja znalazlem polska stronke o invision board, moze sie komu przyda...
http://ibpl.gg3d.com/ -------------------- Pozdrawiam
Piotr P. 'g0blin' |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:23 |