![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siema
oto prosty skrypt:
no i na serwerze Lycosa usuneło plik bez problemu, a na moim nie chce usunąc próbowałem już z chmodami, nadawałem wszystkie możliwe dla obu plików i alej nic :/ gdzie jeszcze może leżeć przyczyna ? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
nie wiem ale u mnie na localu nie chce tworzyc plikow ... ani katalogow z poziomu php
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nadaj CHMod dla katalogu w którym ten plik jest.
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzyj do jakiegos manuala o czmodach.
Jak pisal Kuziu -- zeby utworzyc, usunac plik z katalogu musisz miec mozwliwosc zapisu (+w) do tego katalogu (zazwyczaj bedzie to 0777). -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no a jak masz localhosta na windzie?
to tutaj chmody nie maja znaczenia tylko nie mozesz miec zaznaczonego atrybuty tylko do odczytu dla tego pliku, albo cos masz zle skonfigurowane mi wszystko usuwa tworzy i inne takie dotyczace plikow. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
faktycznie, chodzilo o atrybuty katalogu
![]() wielkie dzieki i pozdrawiam Ten post edytował bronx 4.03.2005, 00:38:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:27 |