Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [MySQL][PHP]Czy coś się zmieniło?, Żaden kod nie dziala
Matiuseq

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
Jakieś 15 lat temu (nawet wczesniej) robiłem strony oparte na PHP i MySQL, nic wielkiego, wszystko bardziej dla własnych celów i rodziny. Dawno zapomniane już (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ostatnio dorwałem się do starego laptopa na którym miałem swoje strony, trochę mnie sentyment złapał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Postanowiłem wrzucić na jakiś darmowy serwer, okazuje się że żadna strona nie działa, wszędzie błędy albo białe strony. To nie jest możliwe abym zapisywał złą wersję w każdym moim projekcie...

Co się zmieniło? Chciałem się pobawić w tym i postanowiłem wrzucić mój prosty system logowania który gdzieś tam zawsze wykorzystywałem w swoich stronkach ale nawet to nie działa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Zacząłem szukać w Google gotowych skryptów bo glowa już nie ta aby samemu napisać ale wszystko nie działa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) w wielu przypadkach jest biala strona.

Jestem w szoku, najgorsze że o ile jeszcze wczoraj było mi to obojętne bo juz w tym nie siedze tak dziś jak wstałem stwierdziłem że tak być nie może (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Potrzebuję jakiegoś kursu, aby zacząć bo przez tyle lat zdaje sobie sprawę że mogło wiele się zmienić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nie wiem też który jest aktualny dlatego tutaj proszę o jakąś polecenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Potrzebuję też stworzenie właśnie zwykłego systemu logowania w PHP i mysql jeżeli ktoś coś ma zwykłego gotowego to poproszę, coś naprawdę prostego tak aby działał formularz i dodawanie rekordu a z resztę już sobie pewnie jakoś poradzę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szukałem w Google ale wszystkie gotowce u mnie wyświetlają biala stronę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

No chyba że ja robię coś nie tak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ten post edytował Matiuseq 18.04.2024, 07:48:03
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.09.2025 - 16:44