![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy ktoś ma może do udostępnienia słownik brzydkich wyrazów w języku polskim, potrzebne do forum. Ponieważ moderowanie odpada pozostaje tylko automat ze słownikiem (w wersji elektronicznej of course) Bede wdzięczny za jakieś info Pozdrowienia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie możesz sobie sam napisać, przecież to niedużo roboty
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(bpawlik @ 2005-03-02 18:57:08) Witam Czy ktoś ma może do udostępnienia słownik brzydkich wyrazów w języku polskim, potrzebne do forum. Ponieważ moderowanie odpada pozostaje tylko automat ze słownikiem (w wersji elektronicznej of course) Bede wdzięczny za jakieś info Pozdrowienia Staaary ! Też kiedyś o tym myślałem , ale stwierdziłem, że to raczej karkołomne zadanie . Do tego trzeba zrobić pełną deklinację wszystkich brzydkich słów, trzeba wziąść pod uwagę błędy ort. , separatory w wyrazach typu: w.u.l.g.a.r.y.z.m. ; w-u-l-g-a-r-y-z-m itp. , a zaawansowanym stadium jeszcze popróbować zabawy z literówkami ![]() ![]() Pozdrawiam. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Speedy ma racje...
A czego morderowanie odpada? Pozatym dla mnie nie ma brzydkich slow, kazde jest pikne... moga byc tylko wulgarne. -------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli chodzi o literówki, dodane/brakujące litery w wulgeryzmach to dobrym rozwiązaniem wydaje się być levenshtein" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual...
ale jesli ktos wpisze np. 'wuj' to automat z levenshteinem to potraktuje jako wulgaryzm... wiec trzeba uwzglednic ze przy ktrókich słowach jest duże prawdopodobieństwo że będą podobne... Ten post edytował rogrog 3.03.2005, 14:08:54 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 22:32 |