![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema. Postaram się opisać o co mi chodzi, choć może to być trudne... Jak zrobić link div a w nim link tekstowy? Jest coś takiego na przykład w MS Teams przy działaniu na plikach, tj. kiedy klikniemy w kafelek z nazwą pliku, ale nie w nazwę to stanie się coś (np przeniesie na share point), natomiast kiedy kliekniemy w nazwę pliku, która jest wewntąrz kafelka to przeniesie bezpośrednio do pliku. Zdaję sobie sprawę, że Teams to pewnie nie html/css, ale chodzi mi o taki efekt. Coś poniższego oczywiście w ogóle linka do wp.pl nie wyświetla:
Innymi słowy - wyobraźmy sobie że jest div o rozmiarach 300x100 a w nim div 100x20. I teraz oba divy odnoszą do innych stron (tzn linki w tych divach, czy właśnie divy wewnątrz a href...). Ten post edytował sadistic_son 11.07.2023, 13:55:38 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 15:04 |