![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrym dziale piszę ale najwyżej admin przeniesie.
Po kilku latach przerwy chciałem znów skorzystać z google analytics ale poziom skomplikowania usług googlowych wzrósł to absudralnego. Żegnam się z googlem. Ale do rzeczy. Spróbowałem zainstalować Open Web Analytics ale coś nie idzie. error 500 wyskakuje czyli najgorszy możliwy błąd. Piszą w manualu że trzeba ustawić safe_mode w php na off a ja nie wiem gdzie to nawet sprawdzić, phpinfo() w ogóle nie wyrzuca takiej informacji. Uprawnienia do katalogów i plików są dobre. Właściciela katalogów i klików próbowałem zmieniać raz na takiego jak zalecają w manualu czyli www-data:www-data jak również zwykłego usera systemowego bo tak mi działają strony bez problemu. Próbowałem robić też plik owa-config.php bo go nie wiem czemu nie ma domyślnie po ściągnięciu OWA z Githuba. Ręcę mi już opadają, co robię źle ? Dodam jeszcze że nie startuje w ogóle instalacja do problemu baz danych jeszcze daleko więc sql-a pomińmy w rozważaniach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
safe_mode znajdziesz w pliku php.ini, jeżeli nie ma, to możesz go uzupełnić:
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:27 |