![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Skąd: Byczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie!
czy mogłby mi ktos wyjasnic jak mam skonfigurowac apache zeby mozna bylo wysylac maile za pomoca funkcji mail() ![]() -------------------- hmmm.... :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapaszam do manuala.
php.ini -> znajdz nagłówek [mail function] -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Skąd: Byczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja wiem gdzie to jest, ale jesli mam konto na poczta.fm to w SMTP mam napisac www.poczta.fm?? bez podawania hasła i loginu?? teraz mam tak:
Kod [mail function] ; For Win32 only. SMTP = www.poczta.fm smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = mojmail@poczta.fm czy to jest poprawnie?? i czy jest jakas funkcja, ktora potwierdzi wysłanie?? -------------------- hmmm.... :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Wymaga autoryzacji musisz znalesc jakies konto ktore nie wymaga autoryzowania sie zeby cos wyslac :-) (watpie ze Ci sie uda takie znalesc).
Mozesz tez skozystac z klas do wysylania maili one umia sie autoryzowac i nie ma problemu :-) |
|
|
![]()
|
|
a co ta są klasy
![]() -------------------- hmmm.... :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sciągnij i zainstaluj: Free SMTP Server
w php wpisz np. cos takiego: Kod [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ;For Win32 only. sendmail_from = xxx@xx.pl ; For Unix only. You may supply arguments as well (default: "sendmail -t -i"). ;sendmail_path = zrestartuj serwer i uzywaj sobie ile chcesz... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
oto ta klasa do wysylki maila z kont .... :
Mowie od razu nie jest to skrypt mojego autorstwa .... zeby niue bylo ![]() Ten post edytował Coyote 2.03.2005, 22:44:20 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:07 |