![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2023 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem mam stronę w caseach i chce zrobić coś takiego żeby jak wyśle formularz to on wyświetla się pod tym formularzem i po kliknięciu w nazwę linku np. id sortuje w zależności ile razy wcisnę sortuję wtedy asc lub desc i problem pojawia się wtedy gdy ten skrypt umieszczam w casie bo gdy jest on na normalnej stronie to wszystko działa. Tutaj kod strony w html i php.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wysyłasz formularz, to wykonuje się to, co w pliki is.php, a powinno się wykonać to, co w index.php?akcja=formularz. W linkach do sortowania też brakuje akcja=formularz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zanim zabierzesz się za programowanie to proponuję opanować najpierw interpunkcję w rodzimym języku. Chociaż podstawy. Serio, czytać tego się nie da człowieku. Nie pamiętasz z podstawówki, że należy zdania kropką rozdzielać? O przecinkach też poczytaj, warto. Przyznam, że nawet mi się nie chciało zastanawiać nad Twoim problemem widząc taki jego opis...
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi się żeby tutaj że nie można zrozumiedź problemu przez co jest opis tutaj nie ma wyraźny.
Kolega pisze jak kali z Afryka Ten post edytował Johnas 23.03.2023, 22:09:57 -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:49 |