![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_Tomasz- |
![]()
|
Goście ![]() |
Szukam jakiejkolwiek instytucji zajmującej sie prowadzeniem kursów, szkoleń z zakresu tworzenia stron www w php, stron współpracujacych z sql.
Za wszystkie adrest z góry bardzo dziękuje ![]() Gorąco pozdrawiam wszystkich ! Tomasz |
|
|
-aneks- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(Gość_Tomasz @ 2005-03-01 09:45:49) Szukam jakiejkolwiek instytucji zajmującej sie prowadzeniem kursów, szkoleń z zakresu tworzenia stron www w php, stron współpracujacych z sql. Za wszystkie adrest z góry bardzo dziękuje ![]() Gorąco pozdrawiam wszystkich ! Tomasz sprawa jest pilna więc proszę o maila z ewentualna informacją na adres: tstanczyk@o2.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
z tego co ja wiem to chyba czegos takiego nie ma :-) od czasu do czasu sa organizkowane kursy aleto juz przynajmniej dla srednio zaawansowanych.
Moze ktorys z forumowiczow za jakos oplata moze Ci pouczyc.... |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jestem otwarty na wszelkie propozycje mój mail: tstanczyk@o2.pl
mieszkam w Krakowie. PS. Gdyby jednak ktokolwiek cos wiedział o firmach instytucjach zajmujacych się szkoleniem z zakresu projektowania/programowania stron w php plus sql Bardzo proszę o kontakt lub o dopisanie się do tego postu ! Pozdrawiam Tom |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z samymi kursami dot. php, tworzenia www w krk nie spotkalem sie...
co prawda jest Compendium ale nie prowadza szkolen dot. tworzenia stron www napisz jednak co dokladnie Cie interesuje... lub napisz na priv |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:33 |