![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2003 Skąd: wroc.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam jakis dziwny mega problem. Mam prosta klase ktora laczy sie z baza danych. Sa tam wlasciwosci: var $serwer = 'serwer'; var $user = 'user'; var $pass = 'pass'; var $baza = 'baza'; i teraz jak uzywam metody connect() ktora wyglada tak w uproszczeniu: function connect() { mysql_connect($this->server,$this->user,$this->pass) } to mi php wywala undefined property serwer. ktos wie co moze byc nie tak ? dziala mi ta klasa pod windowsem, pod linuksem tez, a tu klient postawil redhata i nie dziala. POMOCY -------------------- leżenie na trawie nie szkodzi | BETTER BE ON OUR WEB SIDE
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
var $serwer = 'serwer';
mysql_connect($this->server, --> literowka + Nie to forum -- to jest dla gotowych skryptow, --> php Ten post edytował dr_bonzo 28.02.2005, 19:14:59 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
var $serwer = 'serwer'; a szukasz $this->server pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 22:18 |