![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jeśli temat już był wałkowany to sorry. Podajcie zatem jakiś link z rozwiązaniem. Przesiadłem się z netbeansa na Visula Studio Code i zaraz na początku mam dwa problemy: 1) W NetBeans klikając z ctrl na wywołanie funkcji, automatycznie przenosiło mnie do pliku z definicja funkcji i ustawiał kursor na jej początku. Nie wiedzieć czemu VSC tego nie ma , albo cos mam nie uruchomione 2) Jak dołączę plik (include, include_once itd) i chce użyć jakiejś funkcji z tego pliku edytor nie podpowiada mi nazwy tej funkcji z argumentami Nie chce mi się wierzyć by tak chwalony edytor nie miał takich podstawowych możliwości. Pewnie cos nie uruchomiłem. Proszę o pomoc, bo złe się pracuje bez tego |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie chodzi o te dodatki ze screenu: https://code.visualstudio.com/docs/languages/php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie o to chodziło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dziekuje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 01:33 |