![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Korzystam z function WordPress wp_mail(); i jak chce wysłać email to dostaje błąd Fatal error: Cannot declare class PHPMailer\PHPMailer\PHPMailer, because the name is already in use in /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php on line 32 Ale to jest wszystko brane z WordPress 'a czy twórcy WordPress'a coś źle wpisali?? Pomocy bo szukam rozwiązania w necie ale mi wyskakuje nie to co chce. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie includujesz przypadkeim recznie klasy PHPMAiler?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ja aby użyłem function wp_mail(); wedle https://developer.wordpress.org/reference/functions/wp_mail/ i nic nie dodawałem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
OK naprawiłem po prostu moja wtyczka miała phpmail i dlatego pokazywało mi ten błąd, jak wywaliłem z wtyczki i wziąłem z wordpressa to działa, jak powinno działać.
Temat można zamknąć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:58 |