Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Strona mi się nie odświeża ?, zmiana stronki...
Cyber_S
post 28.02.2005, 16:56:30
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Zdarzyło się coś takiego.. dostałem stronę w php i edytowałem sobie stronę główną w notatniku (czyli plik home.tpl skopiowałem z servera poprzez Total Commandera na dysk) i stało się coś dziwnego. Zmieniłem jeden odnośnik na stronie tak, żeby po przez kliknięcie wywoływał inną stronę, następnie na serverze zmieniłem nazwę tego pliku co ściągnąłem (w celu późniejszego powrotu do pierwotnego stanu) i skopiowałem zmieniony plik. I tu dziwne rzeczy... nic mi nie zmieniło na stronie... pomyślałem, że zły plik skopiowałem. Usunąłem więc ten zmieniony plik i zmieniłem nazwę pierwotnego pliku na tą home.tpl Miało być już dobrze, ale... no właśnie - odświeżyłem stronkę i zauważyłem, że zostały wprowadzone zmiany na stronie te które ja wprowadziłem... jak to możliwe, jeżeli plik który stworzyłem usunąłem i zastąpiłem go oryginałem... pomyślałem,że coś namieszałem w momencie usuwania pliku więc edytowałem sobie ten plik jeszcze raz, a tu... nic- moich zmian nie było-to był plik przed wprowadzeniem zmian przeze mnie - jak to możliwe, czy w php samo się jakoś gdzieś indziej wprowadza... sam już nie wiem- proszę o pomoc...

Ten post edytował Cyber_S 28.02.2005, 17:25:19
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.06.2025 - 07:23