![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2022 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Mam taki plik PDF: https://easyupload.io/lnzmmo - potrzebuję go przerobić na HTML. Wie ktoś może jak to zrobić? Próbowałem różne konwertery, ale efekty były mizerne (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Docelowo ten plik html będzie wypełniany poprzez aplikację w PHP |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest to skomplikowany szablon, więc możesz go stworzyć ręcznie.
Plikiem wynikowym będzie na powrót PDF? W takim razie wcale nie musisz zmieniać wzoru na HTML. Wystarczy użyć tego pliku jako template PDF i uzupełniać danymi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2022 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, finalnie będzie to ponownie plik PDF. Problem w tym że wysokości poszczególnych pól mogą być różne (inne niż na wzorze). Ktoś np wpisze w polu 13 jakiś długi esej (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dlatego założyłem żeby zrobić z tego html - uzupełnić go danymi i wtedy dopiero zrobić zapisanie w PDF |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:11 |