![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem na kolanie taki skrypt i w sumie to powinien on według mnie działać, niestety, tak nie jest:
jak wybierzemy fototapetę, podamy 150 na 350 to dzieje się cyrk w którym nie powinno być klauna... Ten post edytował Johnas 30.03.2022, 21:58:56 -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 804 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ostatnim z Twoich tematów pytałem czy zaglądałeś w konsolę przeglądarki. Temat pozostał bez echa.
Widać, że nie korzystasz z konsoli, bo gdybyś to robił, to byłbyś bliżej rozwiązania. Zajrzyj do konsoli, a potem tu: https://github.com/bomberstudios/jcrop/blob.../tutorial5.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem, tam mam syf w konsoli bo to dwa inne projekty... Zaglądam do konsoli tylko szablon którego używam w poprzednim projekcie jest z 2015 roku i dużo się pozmieniało, dlatego do puki nie naprawię błędów tam, to wolałem pozostawić temat bez echa, ale odniosę się do niego zaraz.. Jak widzisz w tym projekcie jest konsola używana... Dziękuje, działa... nie dodałem nawiasów kwadratowych
-------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 04:25 |