![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2022 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięń dobry,
Wyruca mi następujący błąd: Warning: require_once(/note/src/Utils/debug.php): Failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\note\index.php on line 7 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '/note/src/Utils/debug.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\note\index.php:7 Stack trace: #0 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\note\index.php on line 7 Wydaje mi się, że scieżka jest prawidłowa, a przy próbie zmiany problem nie znika. adresy plików: C:\xampp\htdocs\note\src\Utils C:\xampp\htdocs\note\src
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Poczytaj w necie troche jak sie tworzy sciezki, co to sa sciezki bezwgledne, wzgledne, co oznaczaja poszczegolne znaki w sciezkach a nie strzelasz..
Nie wiem ,pierwszy lepszy wynik z google https://docs.microsoft.com/pl-pl/dotnet/sta...le-path-formats jest tego wiecej. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:59 |