![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HO HO HO ...
aaaanie to nie teraz .... Panie i Panowie, pomocy potrzebuję. Walczę z eFTePem przez PHP i już mi łapska opadły bo: podłącza się a i owszem (znaczy kiedy sprawdzam połaczenie to mi mówi, że spoko gościu, podłączyłeś się itd) ale jak chcę pobrać wskazany plik to już "ny ny" twierdząc, że ni chu chu. i już nie wiem jak to ugryźć. niby działa ..... a nie działa. Mogę zmieniać przywileje pliku na źródłowym co znaczy, że mam 10000% dostęp do tego pliku, zmieniałem chmod bez problemu a ściągnąć go nie chce .... żeby było ciekawiej to robię to jako root więc na lokalnym raczej nie powinno być problemu i oczywiście katalog też ma odpowiednie przywileje ustawione. ciągnąc plik file_get_contents z www też niema problemu i zapisuje gdzie chcę. dla porządku kod: (bez żadnej magii)
HELPCIE! Ten post edytował phpamator 3.03.2022, 23:12:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zerknij na składnię ftp_get.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:48 |