![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czy można za pomocą konsoli w przeglądarce zablokować wczytywanie funkcji js na stronie ? Np mam funkcje na takim portalu co pobieram dane loadR i chciał bym kodem js ją zablokować albo wyłączyć
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 22.02.2022 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przetestowałem w firefoksie i można w konsoli nadpisać daną funkcję. Wpisujesz tam przykładowo:
Co zamieni dotychczasową funkcję loadR na funkcję pustą, która nie robi nic. Przy przejściu do kolejnej strony skrypty ponownie się wczytają więc trzeba znowu nadpisać funkcję. Nie wiem dokładnie z jakim problemem się borykasz i być może dałoby się to jakoś inaczej obejść. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem jeszcze coś takiego może ktoś podpowie co robie źle a więc mam funkcje
i chciałem użyć protype
tylko może nie null albo coś ktoś ma taki pomysł chce wyłączyć funkcje co wczytuje captach i jeszcze myślałem żeby tu coś przerobić dodać czas wiekszy jak zastapić gettime ? on daje niby na 1h off
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 05:27 |