![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <!-- CONTENT --><? switch ($_GET['go']) { case kronika: include("Ksiegagosci/index.php"); break; Gdy podam mu bezwzgledna sciezke to w pasku w przegladarce utwiera normalnie, ale chce to ksiege zaincludowac, podaje ten skrypt wyzej ale: Kod Warning: file(): Unable to access data.txt in /home3/gi/gim3e/Ksiegagosci/index.php on line 568 Warning: file(data.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home3/gi/gim3e/Ksiegagosci/index.php on line 568 pojawia sie blad, obrazkow niewidac, Ksiega jest w katalogu Ksiegagosci emotkow niewidac, a tabela sie rozjerdza niemam pomysłu co zrobic Jesli chcecie zobaczyc co sie naprawde dzieje to: ta strona a tak jest ale bez includu w tresc strony tak jak powinno byc Ten post edytował Kreton 27.02.2005, 13:07:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w kodzie ksiegi gosci musisz dodac do sciezek wszystkich obrazków nazwe folderu w którym trzymasz tą księge, zobacz sobie w tej niedziałającej wersji, jaka jest sciezka do obrazków, a jaka powinna byc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
thx z rysunkami, czyli mam dalej tak samo zrobic z pozostałymi plikami thx, wielkie, powiadomie gdy sie uda
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pliku Ksiegagosci/index.php masz kod, który wyswietla wpisy z pliku Ksiegagosci/data.txt, czyli ścieżka wg. index.php w katalogu Księgagosci to: Ksiegagosci/Ksiegagosci/data.txt - jest to najczęstszy problem związany z includowaniem, przyłączaniem zewnętrzych plików, biorąc pod uwagę strukturę katalogów
![]() ![]() Mam nadzieję, że zrozumiałeś ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak zrozumiałem
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:39 |