![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć Wam. Potrzebuję waszej pomocy, głowię się, szukam ale lipa.
Przechowuje w ciasteczku tablicę. Gdy jest pierwsze wejście na stronę to tworzę tablicę nową (czyli po prostu jak !ISSET($_COOKIE[""]) tak widzę wygląd tej tabeli (ale możecie podsunąć coś innego). ze Cookie to jest główna tablica a w głównej tablicy są przechowywane podtablice - każda podtablica musi mieć id i dwie wartości czyli coś takiego: array("ID" => array("DATA", "GODZINA)); chodzi mi to abym mógł znajdować element w tablicy po "ID". Czyli powiedźmy mam pierwsze wejście na stronę: if(!isset($_COOKIE['visits'])) { //$current_visits = json_decode($_COOKIE['visits'], true); jak właściwie powinna wyglądać ta pierwsza tablica? $pierwszy_wpis = json_encode(array("ID" => array("DATA", "GODZINA"))); CZY $pierwszy_wpis = json_encode("ID" => array("DATA", "GODZINA")); setcookie("visits", $pierwszy_wpis ); } i zakładając, że już jakaś tam tablica istnieje - jak dodać kolejną? Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale wytłumaczyłem o co mi chodzi. Dziękuje, pomóżcie Ten post edytował swiderek31 18.03.2021, 20:20:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 05:32 |