![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
znalazłem skrypt, który ogólnie mi chodzi. Ale jak już podpinam swój formularz to nawet nie chce sprawdzać czy pola zostały wypełnione. Jak usunąłem sprawdzanie pól to i tak nic nie wysyła. Sprawdzałem nazewnictwo pól, wszystko się zgadza. Walczę z tym od wczoraj. Może ktoś zerknąć?
Ten post edytował ReBeLs513 11.03.2021, 20:14:19 -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyrzuć wszystkie @ włącz wyświetlanie błędów to się więcej dowiesz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem.
Jak stworzę czyste pola input z nazwami to wszystko działa. Wiem, że jak nie ma np. pola "kopia" zaznaczonej to sie wyświetli bład ale to jest bardziej jako informacja a nie powod niewykonania skryptu. Włączyłem pokazywanie błędów i wyszło tylko albo i aż Kod Notice: Undefined variable: email in www\radio Ale przecuez wartość po przesłaniu formularza powinna zostać odczytana. EDIT Zamieniłem wszystkie inputy i działa ![]() Gotowy KOD:
Ten post edytował ReBeLs513 11.03.2021, 21:49:39 -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętaj, ze funkcja Mail zazwyczaj wpada do skrzynki SPAM
![]() Najlepiej wysyłaj emaila przez SMTP - ja do tego używam PHP Mailer, prosta implementacja a maile śmigają jak miło. -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:30 |