![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, na swojej stronie mam logowanie za pomocą zmiennych SESSION, ustawiłem długi czas dla zmiennych:
taki nagłówek jest w pliku index.php. Niestety bardzo szybko wylogowuje przy przechodzeniu przez strony. Czasem po paru minutach, co może być przyczyną? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 66 Dołączył: 22.02.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to Twoje logowanie działa tak że na każdej stronie sprawdzasz zanim ją pokażesz czy użytkownik jest zalogowany?
Może jakaś strona ma session_unset() albo session_regenerate_id(true); -------------------- Szukam zleceń Symfony, Laravel, Back-End, Front-End, PHP, MySQL ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie każda strona sprawdza, ale każda używa zmiennych logowania. W każdym pliku mam w pierwszej linii session_start(); Kilka plików jest uruchamianych przez AJAX bez przeładowania strony, może tu jest problem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 14:02 |