![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2020 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemanko,
Mam do Was pytanie chciałbym stworzyć podstronę "mapa.php"; Po wejściu na tą stronę wyświetla nam się mapa (leaflet), użytkownik zalogowany może dodać pinezke na mapie i napisać 2 zdania o tym miejscu na mapie, użytkownik niezalogowany może tylko wyświetlić ten plik i zobaczyć co użytkownicy zalogowani tam wpisali ale nie może dodać pinezki Gdy użytkownik jest zalogowany: - po naciśnięciu przycisku mapa, przekierowuje na stronę mapa.php - MOŻLIWOŚĆ edycji tej strony Gdy użytkownik jest niezalogowany: - po naciśnięciu przycisku mapa, przekierowuje na stronę mapa.php - BRAK możliwości edycji tej strony PYTANIA: 1) Jak to zrobić wszystko? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bardziej szczegółowe 2) Gdy użytkownik jest zalogowany lub nie to mam wyświetlić 2 inne strony? 3) Miał ktoś styczność z LEAFLET i wie może jak to zrobić? Jestem początkujący w PHP i Leaflet a chciałbym to zrobić do końca tego tygodnia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jeśli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potem sprawdzasz czy zalogowany , jeżeli zalogowany to umożliwiasz edytowanie , jeżeli nie nie umożliwiasz edytowania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 66 Dołączył: 22.02.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potem sprawdzasz czy zalogowany , jeżeli zalogowany to umożliwiasz edytowanie , jeżeli nie nie umożliwiasz edytowania. Haslo get-em ? Lol |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Geta możesz przez przypadek wkleić komuś, zapisuje się w logach serwera. Każdy znając ten link mógłby się zalogować.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:41 |