![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego cos takiego nie działa mi na serwerze?
Kod for($i=0;$i<10;$i++) { echo $i; } Tzn, nie wiem czy do konca mi sie nie wykonuje, ale po 10 minutacvh wykonywania skryptu, w oknie przeglądarki jest pustka, wiec smiem twierdzic ze cos jest nie tak? Czy to moze byc wina serwera? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw error_reporting(E_ALL); i powiedz co wyświetla, szczerze mówiąc to ja nie mam pojęcia co może być źle... hmm...
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to jest cały skrypt?? Może nie działa coś innego... Bo pętla jest dobra, tylko mógłbyś tam odstępy zrobić = ($=0; $i<10; i++)
Ten post edytował Fipaj 26.02.2005, 09:05:46 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po prostu slawa zapomiala to co poniekad najważniejsze - <? ?>
![]() -------------------- W razie problemów zapoznaj się z treścią manuala dołączonego do internetu bądź skonsultuj się z programistą lub jego asystentem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 23:41 |