Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [inne][MySQL][PHP] my admin dodatkowe hasło i error 500
sniaty10
post 6.11.2020, 10:51:33
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszystkich wczoraj wykupiłem serwer dedykowany gry fs19 na nitrado i tam jest baza danych mysql PHP my admin
SZCZERZE mówiąc nie ogarniam PHP...
Do zeczy, zrobiłem dodatkowe hasło ( znam hasło ) dostępu w PHP po czym wszystko mi zablokowało i nie mogę nic kliknąć ( jedynie mam dostęp do consoli) wylatują mi takowe błędy :
mysqli_real_connect(): (HY000/1045): Access denied for user ' Host name '@'5.62.126.10' (using password: YES)

You must set SignonURL!

Szukałem pomocy wcześniej na necie i.. Programem putty nie idzie się zalogować ( odtworzy się czarne okienko i odrazu błąd wyskakuje i tyle), oraz xampem, dopisywałem jakąś linijkę pod skip i też to nic nie dało

Proszę o Pomoc osoby ktor mają styczność z PHP my admin
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
Tomplus
post 6.11.2020, 17:02:51
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Przedstawiłeś to chaotycznie, bo wciąż nie wiadomo o co chodzi.

Jak zmieniłeś hasło do bazy danych, do MySQL. To następnie musisz gdzieś w plikach gdzie masz ustawienia do bazy danych, podać to hasło.
Dodatkowo, jeżeli zmieniłeś też domenę, to komunikat: SignonURL (czyli Sign on URL) - też powinien być ustawiony poprawnie. Pewnie też gdzieś w ustawieniach.

Ogólnie sprawa nie dotyczy stricte PHP, tylko samych ustawień.

PuTTY.. jeżeli chcesz połączyć się przez SSH, to sprawdź czy masz taką możliwość, bo może ta opcja jest wyłączona, albo port którym się łączysz jest inny niż 22.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.07.2025 - 07:22