![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie jak przekształcić aktualną datę do utc, następnie zmienić ją na milisekundy. Próbowałem tego rozwiązania
niestety pokazuje że: Uncaught TypeError: n.getTime is not a function Przy wykorzystaniu jakiej komendy mogę zmienić dany czas w utc na milisekundy? -------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Metoda .getTime() zawsze zwraca czas dla UTC, więc nie nie musisz dodatkowo robić.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok ale dalej mam problem ponieważ chcę zmienić datę aktualną na utc i chcę pobrać datę z bazy danych która jest już w czasie utc, i pokazuje mi błąd w postaci odliczania daty
-------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zrozumiałem.
|
|
|
![]()
|
|
posiadam w bazie datę która jest zapisana w czasie utc i chciałbym zmienić tą datę na milisekundy nie zmieniając strefy czasowej, ponieważ po wykorzystaniu funkcji new Date(); strona myśli że podana data jest w naszej strefie czasowej a nie w utc
|
|
|
![]()
|
|
posiadam w bazie datę która jest zapisana w czasie utc i chciałbym zmienić tą datę na milisekundy nie zmieniając strefy czasowej, ponieważ po wykorzystaniu funkcji new Date(); strona myśli że podana data jest w naszej strefie czasowej a nie w utc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:23 |