![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wielkie Zgromadzenie
![]() mam taka sprawe jak widac w tytule chodzi mi o nawigatora na strone tak jak jest tu na forum na dole z podzialem na strony by bylo widac pirwsza strone ostatnia i piec kolejnych lub dziesiec. klikam na 5 dajmy na to strone i w nawigatorze widac Pierwsza strona 5 6 7 8 9 10 ostatnia strona cos w tym stylu z góry dziekuje za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy chodzi ci o dzielenie wyników z tabeli MySQL na kilka stron?? Bo dla mnie to nie jest jasna wypowiedź...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Fipaj mam ostatnią prośbę do Ciebie.... Twoje odpowiedzi są żałosne więc się nie odzywaj... ok?
@^piraciq^: Sprecyzuj pytanie: MySQL czy pliki TXT etc. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2003 Skąd: Millhaven Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Fipaj @ 2005-02-25 12:25:20) Czy chodzi ci o dzielenie wyników z tabeli MySQL na kilka stron?? Bo dla mnie to nie jest jasna wypowiedź... nie do jak dla mnie to wypassss ![]() ![]() ![]() -------------------- Tak kochamy marzenia, że boimy się je realizować ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Tiraeth: nie zrozumiałem pytania... chociaż może rzeczywiście niepotrzebny post :oops:
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Załóżmy, że adres na którym użytkownik się znajduje to "index.php?id=5" (informacje na której stronie się znajduje jest w adresie) Najpierw piszesz zapytanie, które policzy ile ma być stron. Załóżmy, że na jednej stronie ma być 10 rekordów:
...jeszcze tego nie testowałem, ale mam nadzieję, że zadziała... Jakby był jakiś błąd to mnie poprawcie Ten post edytował Vertical 25.02.2005, 13:32:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory ze dopiero teraz ale grypa mnie dopadla dzieki za info
@Fipaj - no dzieki fajny pomsyl ![]() @Tiraeth - mysql :-) @Vertical - dzieki dziala sory jeszcze raz ze teraz ale mam nadzieje ze rozumiecie :-) pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
porcjowanie bylo nie raz na forum ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ja kiedyś napisałem sobie taką klasę – działała, ale dziś już mam to inaczej napisane. W każdym razie może się przyda;-) Nowej klasy nie dam, ale może sobie tą ktoś przerobi;-) Jak się przyda to fajno jak nie to też. A jak używać chyba widać;-)
Pozdrawiam Marcin Staniszczak |
|
|
![]()
|
|
Witam ja tez coś mam moze komus sie kiedys przyda
Kazde uwagi mile widziane pozdrawiam mam nadzieje ze komu sie przyda Ten post edytował ^piraciq^ 2.03.2005, 21:21:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2005 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak przerobić to na txt??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Klasa którą podałem "stronicuje" niezależnie od bazy, pliku etc;-) Pozdrawiam Marcin Staniszczak |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wcześniej wkradł sie błąd nikt nie zauważył ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 18:57 |