![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje skryptu, który wchodzi na stronę wyszukuje daną frazę i w nią klika. Czy ktos taki posiada, lub czy ktos mogl by mi pomoc napisac...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
1. fopen i pochodne.
2. ereg i pochodne. 3. header(). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moje sugestie: przeczytaj regulamin, zmień tytuł.
PS. Powinieneś równiez zmienić treść na czytelniejszą, ponieważ można to źle zrozumieć (dopiero scanner mnie uświadomił, sam bym się nie domyślił). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jabol: niestety Ty
![]() Zobacz: 1. Pobieram stronę z URL'a 2. Eregiem wyszukuję np. "<a href=(.*)>zaglosuj</a>" 3. Otrzymuje w wyniku link. 4. Jesli link prowadzi na inny serwer, doklejam tenze serwer 5. wywoluje header. Co do zmiany tematu wątku zgadzam się z Tobą. Co do treści, to jak dla mnie jest czytelna ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przepraszam za ten temat, faktycznie najpierw trzeba dokładnie przeczytac regulamin.
PS. scanner mozesz na PW... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:06 |