![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
www.null.projekty.pl/index.jpg Wiem, że trochę nadginam regulamin - praca nie jest moja i nie jest skończona. Jednakże osoba, która tworzy mi ten design powiedziała, iż mogę go dać do oceny. Nie jest skończony - mogę wprowadzić dowolne zmiany zmiany dlatego proszę o wszelkie komentarze z punkty widzenia przeciętnego internauty, programisty czy designera:) Każdą, nawet najdrobniejszą uwagę przyjmę z przyjemnością. Oczywiście jak design zostanie skończony dam pod ocenę całość. Design jest tworzony w ten sposó aby można było rozciągnąć jego tło na całą szerokość przeglądarki, ale tylko tło. Dzięki z góry, NuLL -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajny projekcij, tylko to menu jest nie najlepiej umiejscowione...
Ja bym je dał tak gdzie masz "news panel, blog" - za paskiem, jakby się chowało or sth ![]() ogólnie jestem na TAK -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top za duży, nie lubię SF, pozatym ok
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top za duży, stopka za duża, menu za małe
Ale grafika ekstra -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W porządku nie mam zastrzeżeń, ładna grafika, nie męczy oczu(przynajmniej moich
![]() Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładny lay, zwłaszcza podoba mi się logo (im dłużej na nie patrzę tym więcej szczegółów na nim dostrzegam), chociaż mogłoby mieć trochę mniejszą wysokość, ogólnie ładna grafika, podoba mi się
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm ... no wg mnie w topie źle wygląda ta przezroczystkość ... sprawia, że napisy są mało czytelne ... lepiej aby tło tam było czarne ...
faktycznie top jest troszke za duży ... po co Ci taki ![]() jakieś 100px lub może 150px .... reszta fajna ... może być ... jest OK ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zbyt duże logo, jak dla menu jest chyba umiejscowione w nienajlepszym miejscu, a twoi kumple będą sie ciepać że mało widoczne buttony
![]() Pozdrawiam Mateo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi ta strona się bardzo podoba.
Oby było więcej takich ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najważniejsze jest pierwsze wrażenie, a moje było jak najbardziej pozytywne. Jeśli jakieś niedociągnięcia są, to giną w gąszczu plusów którymi wyróznia sie ten lay
![]() ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2005 Skąd: Warszawa | Bródno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SUPER grafika Super zrobiona
Jednak zrobilem podobny lay dla pewnego kolesia to powiedzial ze zbyt wyjechany ![]() SUPEROWA STRONKa:D -------------------- | PHP | MySQL | Krasnal |
badminton.waw.pl ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 07:08 |