![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanko
chce wyslac plik do katalogu o tej samej nazwie co plik mam funkcje ktora tworzy katalog o nazwie takiej jak plik
a tu mam odbieranie pliku z formularza
i teraz chce zeby plik zostal skopiowany do katalogu ktory zostal utworzony w funkcji nowy_kat, probowalem w funkcji move_upload_file zamiast 'pliki/' wpisywac $dir, meczylem sie z apostrofami, kropkami ale to nic nie dawalo moglby ktos mi pomoc ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba to moze pomoc:) Musisz okreslic plik do ktorego zostanie przesunieta zawartosc uploadu, a uzycie raz $_FILES['plik']['name'] spowoduje wgranie pliku do katalogu 'pliki/file.ext' a nie 'pliki/file.ext/file.ext' jesli dobrze zrozumialem twoj problem to to powinno pomoc ![]() A tak wogole nazwy katalogw z kropkami troszke mylace to bedzie i w mkdir nie musisz podawac sciezki absolutnej mozesz skorzystac z mkdir('pliki/file.ext',0700) Gdaq |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki , zadzialalo
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:30 |