![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2020 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Mam mały problem. Otóż tworzę sklep internetowy ze swoimi produktami i chciałbym rozrysować półkę produktową w photoshopie, oczywiście pociąć to i teraz tak. Mam obrazek pocięty na 10 kawałków, jeżeli np suplement A, zmieniałby status na NIEDOSTĘPNY na danej stronie, to z automatu na obrazku następowała by podmiana obrazka na taki z krzyżykiem. Logicznie wiem jak by to mogło wyglądać, ale za cholerę nie jestem w stanie zinterpretować tego php. ( Jeżeli wartość = Dostępny na podstronie, wyświetl obrazek1.jpg jeżeli wartość = NIEDOSTĘPNY na podstronie wyświetl obrazek_ND.jpg) jak to ugryźć ? Ten post edytował adriseko 20.06.2020, 17:23:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Zwykly IF? Przenosze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:18 |