![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposób tworzy się odnośniki typu: http://forum.php.pl/posting.php?mode=newtopic&f=10.
Chodzi dokładnie o to co jest po ? :?: -------------------- Niech internet będzie nami
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze zrozumiełam Twoje pytanie, ale chyba chodzi o to że po znaku zapytania są nazwy zmiennych i ich wartości z których można potem korzystać w skryptach (są one dostępne w tablicy $_GET).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tutaj masz link do artykułu na ten temat!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie chodzi mi o to jak zrobić żeby po kliknięciu na dany link wyświetliło mi się w pasku adresy np numer tematu lub coś w podobie.
Poza tym nie moge dojść do tego jak to jest czy pliki te linki są zapisane w jednym czy kilku plikach i jak są dołączane do strony. -------------------- Niech internet będzie nami
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
wszytko jest w wwyzej podanym artykule.
A jak to nie wystarczy polecam "szukaj" - temat ten był chyba z 1000 razy End of Topic -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze dodam, ze zgodnie ze specyfikacja XHTML powinno sie podawac linki w formie:
Cytat cos.php?a=2& amp;b=3...
(bez spacji po &) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:19 |