![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w JS albo PHP dostać się do elementu, który znajduje się wybranym URL? Chodzi mi o coś w stylu:
Kod getURL("url-name").getElementById
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
file_get_contents + linki do DOMDocument/DOMXPath, które podawałem w innym Twoim wątku.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To raczej nie był mój wątek. Pierwszy raz mam z tym do czynienia. To ciekawe... Temat: JavaScriptPHPak wstawic href A w miejsce hrefow B -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Aha, OK. Napisałem, że muszę odłożyć to na później, bo rozwiązałem problem inaczej. Dzięki. Przejrzę to jeszcze raz.
Opiszę jeszcze krótko co dokładnie chcę zrobić. Chciałbym pobrać z tego URL: https://bimber.bringthepixel.com/main/open-list/ opis najwyżej ocenionego wpisu (tytuł: "#1 Meet open lists", opis: "Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.") Z poziomu strony sprawdza się coś takiego: Kod document.querySelector('.snax-post-container .snax-item-media-desc p').innerHTML Jednak ja chciałbym wykonać tę operację zdalnie poprzez podanie URL tej strony. Rozumiem, że dzięki podanym przez Ciebie informacjom powinienem sobie z tym poradzić? Ten post edytował stellatus 29.02.2020, 20:43:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:49 |