![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mail() nie chce wysyłać maili zawartość php.ini Kod [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from =aaai@aaa.pl ; For Unix only. You may supply arguments as well (default: "sendmail -t -i"). ;sendmail_path = ; Force the addition of the specified parameters to be passed as extra parameters ; to the sendmail binary. These parameters will always replace the value of ; the 5th parameter to mail(), even in safe mode. ;mail.force_extra_paramaters = skrypt php używam FREE SMTP SERVER i jak odpale skrypt to IE cały czas myśli a w free smtp server pojawia sie activ connection i adres pod który próbuje wysłać maila i nic można czekać do .......... wie ktoś jak to obejść, żeby ten mail doszedł ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz błąd w funkcji mail() - uważnie czytaj kod:
nie tylko widzisz różnicę?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jest błąd ale to nie o to chodzi.... w skrypcie jest dobrze jak kopiowalem do posta to wtedy sie błąd wkradł
u mnie w skrypcie nie ma tego błędu czyli problem nadal jest Ten post edytował zuraw84 23.02.2005, 18:17:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JUż wiem:
nie tylko
brak przerwy Ten post edytował Fipaj 23.02.2005, 18:27:25 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nadal nic, smtp serv jakby chciał wysłać maila ale coś nie może przy adresie mail pojawia się klepsydra
może da się jakoś inaczej wysłać maila ![]() EDYCJA jak zmieniłem adres mail na inny też na wp to poszło hmmm może to system antyspamowy się włącza na wp ![]() ![]() Ten post edytował zuraw84 23.02.2005, 18:45:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:11 |