![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem bardzo prosty skrypt newsów:
Niestety, nie mam obecnie dostępu do bazy danych. Proszę, aby ktoś sprawdził, ewentualnie umieścił na chwilkę na swoim serwerze w celu przetestowania itp. Z góry wielkie dzięki! PS. FFCode już prawie gotowe ![]() Ten post edytował Fipaj 23.02.2005, 12:47:06 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie możesz na chwile na Lycosie sobie założyc konta ?
Albo local'a postawić ![]() Bez przesady ... ![]() Ten post edytował Kuziu 23.02.2005, 12:47:51 -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkie strony z darmowym hostingiem, w tym Lycos, potrzebują potwierdzenia przez e-mail, ja natomiast chwilowo go nie mam (zmieniam na płatny mail) a zależy mi na czasie
Ten post edytował Fipaj 23.02.2005, 12:59:17 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No a konto e-mail to też tak strasznie ciężko dostać ...
A local'a postawić jeszcze trudniej ... -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Locala postawić nie mogę, bo... nie orientuję się tak dobrze w Apaczu... i jeszcze w kilku rzeczach...
To są puste, bezwartościowe posty. Pomożesz Kuziu, czy nie?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zobacz jak wiele możesz sie nauczyć przy tej okazji ... postawić własny server ... Dokładny opis jest tutaj Instalacja Apache + php + MySQL
Ten post edytował Kuziu 23.02.2005, 13:10:26 -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Nie chcę instalować godzinę apacza żeby sprawdzić tylko jeden malutki skrypcik... Plisss pomóż
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do tego czasu zdazylbys zalozyc konto email i konto na lycosie. 5 + 10 minut.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Założyłem konto na Lycosie, po lekkich zmianach zadziałało...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Fipaj @ 2005-02-23 14:11:57) Nie chcę instalować godzinę apacza żeby sprawdzić tylko jeden malutki skrypcik... Plisss pomóż Po ukonczeniu tego skryptu kończysz swoją przygode z php ?Ja mam u siebie na WinXP postawiony serwer php i MySQL co w zupelnosci wystarcza do testowania stronek, a przy okazji mozna sie czegos nauczyc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie kończę... Wręcz odwrotnie: kupuję serwer 4vip.pl...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robisz system newsow nie majac u siebie na kompie zadnego serwera?
ciekawe co to bedzie za system newsow... -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 6 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Omg ale wy jesteście nienormalni zamiats poświecić 2 minuty i sprawdzić na waszych serwach to tyl;ko nabijacie sobie niepotrzebne posty piszą zeby sobie locala postawil albo na lycosie ( lycos to shit)
------------------------- odkopywać wątek z 2005 roku tylko po to żeby pisać jakiś komentarz ![]() warn za nabijanie postów ~Cienki1980 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 4 Dołączył: 29.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Omg ale wy jesteście nienormalni zamiats poświecić 2 minuty i sprawdzić na waszych serwach to tyl;ko nabijacie sobie niepotrzebne posty piszą zeby sobie locala postawil albo na lycosie ( lycos to shit) ------------------------- odkopywać wątek z 2005 roku tylko po to żeby pisać jakiś komentarz ![]() warn za nabijanie postów ~Cienki1980 Haha kto tu jest nienormalny ? Poco zakładać temat na forum, żeby ktoś ci przetestował skrypt bo Ci się nie che konta zakładać, lol ? ------------------------- Nie no następny .... warn za nabijanie postów Zamykam ~Cienki1980 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:45 |