![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcę zrobić mapę polski przy pomocy atrybutu usemap,
niestety wpisywanie kolejnych pozycji kursora np. wykorzystując coś takiego: jest nieco uciążliwe, czy istnieje jakaś funckja w java script która zapisywałaby pozycję przesuwanego kursora np. co sekundę ? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest program który wczytuje obrazek, a ty potem zaznaczasz sobie na jakim polu jaki ma być dany odnościk:
POszukaj programiku na googlach "mapy odsyłaczy", bo nie mam linka. -------------------- W razie problemów zapoznaj się z treścią manuala dołączonego do internetu bądź skonsultuj się z programistą lub jego asystentem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wróżka wyjechała a ja bez niej nie potrafię określić czego potrzbeujesz.
Napsiz dokładniej co chcesz uzyskać to dostaniesz odpowiedź. A tak - chcę zrobić mapę Polski - hmmm....to mi wiele mówi wiesz ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 00:37 |