![]() |
![]() |
-Gość_Pablo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam taki problem z php:
Chcialbym aby po nacisnieciu przycisku zmienila sie wartosc zmiennej o 1 i zostala wydrukowana na ekranie.Przerylem cale kilometry sieci i manuali i nie znalazlem odpowiedzi na ten problem. Wiem jak to zrobic w javascript ale jak probuje polaczyc to z php to wychodza mi bledy.. <?php $zm=1; echo('<input type="button" value="wyslij" onclick="tutaj powinna byc procedura?">'); ?> Prosze o jakis konkretny przyklad rozwalenia tego problemu. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może tak?
Index.php
Oczywiście to jest przykład z motodą post... Pozdrawiam! EDIT Nie jestem pewien czy to będzie działało, jeśli nie zamień $guzik w isset na $_POST['guzik']; Ten post edytował scarface 22.02.2005, 17:58:56 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonując to przez php strona ulegnie przeładowaniu.
Ten post edytował Kuziu 22.02.2005, 17:51:22 -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:11 |