![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie, nie moge rogryźć tego problemu, chciałbym aby skrypt umieszczał w tablicy wszystkie błędy jakie zwróci php/mysql w formacie
$error_log[id][php/mysql]="Komunikat"; Czy ktoś mógłby napisać mi taki przykładowy skrypcik? Byłbym wdzięczny ![]() -------------------- r.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Chcesz mieć w tablicy listę wszystkich błędów, czy mieć w tablicy błąd wygenerowany przez dane zapytanie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lista wszystkich błędów php i MySQL'a w tablicy (z mysqlem se poradziłem jako tako ale z php nie)
-------------------- r.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
zapraszam do poczytania:
XXVII. Error Handling and Logging Functions -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Cytat zapraszam do poczytania:
XXVII. Error Handling and Logging Functions Czytałem, nie mogłem tego rozgryźć więc napisałem tutaj :? -------------------- r.
|
|
|
![]()
|
|
OK, poradziłem sobie.
-------------------- r.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz jak, zeby inni uzytkownicy mogli skorzystac gdy beda mieli tego typu problemy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:21 |